Brendirane stolice

Brendirajte stolice, stolove, suncobrane...

Reklama na stolicama, stolovima i suncobranima je izuzetno efektan i visoko isplativ vid promovisanja sopstvene kompanije ili brenda onako i onoliko koliko to sam klijent želi.
Chigo Contract nudi svojim klijentima da uz minimalna ulaganja brendiraju svoj nameštaj za eksterijer i enterijer kao i suncobrane, na praktično svim vrstama materijala.
Korišćenjem vrhunskih tehnologija moguće je kvalitetno brendiranje nameštaja i opreme od platna, mrežice (mash), plastike, metala, eko kože i prirodne kože. Drvene TON stolice se brendiraju tehnikom graviranja i prosecanja.

GALERIJA GALERIJA GALERIJA

 

Brendiranje SM France ploča

Kompanija SM France nudi dve različite vrste brendiranja svojih ploča za stolove – PERSO i EAZY PERSO. 
Brendiranje ploča PERSO se realizuje na osnovu dostavljene pripreme u file-u i 100 odsto je identično rešenju dostavljenom u pripremi. Za brendiranje PERSO ploča je obavezno pismo o autorizaciji za štampu vlasnika dizajna. Trošak izrade prvog primerka PERSO ploče je 250 evra plus poštanski troškovi. Kod modela EAZY PERSO moguće je po želji brendirati SM France ploču koja se nudi u 16 unapred definisanih boja, 4 različite pozadine i 13 dimenzija. Brendiranje ploča EAZY PERSO se ne naplaćuje posebno. Priprema za štampu na SM France pločama se dostavlja u .tiff ili .ai file-u, i rezoluciji od 300 dpi. Dimenzije u pripremi treba da su za 8 cm veće od dimenzije ploče koja se brendira.

 GALERIJA GALERIJA